BikeParka

My Account

PASSEND MAKEN & ONDERHOUD

Maak uw BikeParka passend

Elke BikeParka is zo aangepast dat die bij elke fiets net even anders zit, afhankelijk van de grootte van het frame en stuur en de hoogte van de zadel. U past de BikeParka om uw fiets door de hoes onder het voorwiel te plaatsen en haar over uw fiets terug te trekken. U kunt het staafje bovenaan aanpassen om haar links of rechts wat extra ruimte te geven.

De Stuff Sac

Pak een hoekpunt van de BikeParka beet en prop haar gewoon in de tas. Als u haar eerst probeert op te vouwen, zal er lucht in achterblijven. Het is dus niet nodig om netjes te zijn!

Onderhoud op de lange termijn

Ons materiaal is gemaakt met de hoogst mogelijke UV-protectie. Toch doet u er goed aan om voor het beste resultaat en duurzaam gebruik haar niet langdurig bloot te stellen aan direct zonlicht, vooral niet in de zomer. We raden u aan om voor de maximale levensuur uw BikeParke geregeld te roteren.

U maakt uw BikeParka net zo schoon als een tent van goede kwaliteit: gebruik een schone spons met warm water en een natuurlijke zeep/mild reinigingsmiddel. Niet in de wasmachine of wasdroger stoppen.

Alle BikeParka’s zijn gemaakt van het robuuste materiaal RipStop om scheuren te voorkomen. Een ongelukje zich echter in een klein hoekje. Mocht het dus nodig zijn, dan is uw BikeParka gemakkelijk te repareren met behulp van een reparatieset voor tentdoek.