BikeParka

My Account

OVER ONS

De BikeParka-fietshoezen worden door Fatsumo Limited gemaakt, een toonaangevend specialist in het ontwerpen en maken van fietshoezen. Ze zijn ontworpen na samenwerking met een Nieuw-Zeelandse fabrikant met een gedegen reputatie die al meer dan 25 jaar lang tenten en campinguitrustingen van hoge kwaliteit maakt.

We hebben goed nagedacht over wat een consument van zijn fietshoes verlangt: een goed ontworpen product van hoogwaardige kwaliteit gemaakt van duurzame materiaal, dat bovendien optimaal functioneert. We zijn er trots op de best mogelijke fietshoes te maken en blijven ons continu inzetten voor vernieuwing en perfectie.

Maar geloof niet alleen ons... een aantal van de beste fietstijdschriften in het Verenigd Koninkrijk heeft de BikeParka uitgebreid getest. Hieronder kunt u lezen wat ze te zeggen hebben:

Product getest door road.cc: “Een vernieuwende en effectieve draai aan een product dat traditioneel weinig spannend is.” 9/10 Kwaliteit en bouw. 9/10 Prestatie. 9/10 Productwaarde.

Daily Cycle: "De ultieme fietshoes. De BikeParka is wat je krijgt als je er daadwerkelijk moeite in steekt om een fietshoes te ontwikkelen, in plaats van een waterdicht laken aan de man te brengen als een opslagsysteem voor je fiets!”

5thFloor: "Ik heb vroeger een paar fietshoezen gehad, maar deze is indrukwekkend. Ze past perfect om de fiets, vliegt niet om de haverklap weg en is volledig waterdicht.”

Als u vragen heeft, laat het ons dan weten op +44 020 3286 0495 of gebruik het contactformulier

Ons adres is:

Fatsumo Limited

10 Alton Road

London N17 6JZ

United Kingdom

Registratienummer bedrijf: 07552952 / BTW-nummer: GB 109 8818 8