BikeParka

My Account

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wat is een Stuff Sac?

De BikeParka’s komen met een handige en robuuste 'Stuff Sack'. Deze past in een kleine rugzak. De Stuff Sac is maar 20 cm x 12 cm (8" x 3") en is ultralicht met een gewicht van slechts 400 grams (14 ounces). U kunt hem zelfs opbergen als hij nat is, hij zal niet beschadigd raken.

Het zit het met de transportkosten en belastingen?

We versturen vanuit het Verenigd Koningrijk en beloven om altijd binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling deze naar u op te sturen. De transportkosten kunnen berekend worden op basis van uw adres in het winkelwagentje, dat u opgeeft voordat u uw betaalgegevens invult. In het algemeen bedragen ze £5* voor bestellingen binnen het Verenigd Koninkrijk (gratis bij bestellingen van meer dan £50*) en £7* voor bestellingen binnen de EU (gratis bij bestellingen van meer dan £100*).

(*prijzen worden op basis van de dagkoers omgerekend naar euro’s)

Belastingen zitten altijd bij de prijs inbegrepen. Er zijn dus geen bijkomende kosten, waarvandaan u ook bij ons uw bestelling plaatst.

Past de BikeParka wel op mijn fiets?

Jazeker! Van mountain bikes tot road bikes tot urban bikes, u kunt er zeker van zijn dat uw fiets er goed beschut en beschermd bij staat met één van onze BikeParka’s.

De BikeParka’s URBAN en STASH passen op alle standaardfietsmodellen, omdat ze op maat afgesteld kunnen worden. De elastische onderkant zorgt voor een nauwsluitende pasvorm bij de wielen en er zitten ringetjes in voor koorden en slotjes. Elke BikeParka kan dus aangepast worden aan de verschillende zadel- en stuurhoogtes. In de meeste gevallen kunnen ze ook over extra mandjes en bagagedragers heen, mits die niet wijder zijn dan het stuur of langer dan de fiets.

Voor fietsen die groter of klein zijn, hebben we de XL en SMALL.

Hoe pas ik de BikeParka om mijn fiets?

Elke BikeParka is zo aangepast dat die bij elke fiets net even anders zit, afhankelijk van de grootte van het frame en stuur en de hoogte van de zadel. U past de BikeParka om uw fiets door de hoes onder het voorwiel te plaatsen en haar over uw fiets terug te trekken. Let er bij het stuur op dat ze eromheen past en zorg ervoor dat de pijl bij het voorwiel zit. Dat levert de beste beschutting op.

Zit er garantie op mijn BikeParka?

Ja hoor. Wij zijn trots op ons product en onze dienstverlening. Als u om welke reden dan ook niet volledig tevreden bent, kunt u haar binnen 14 dagen aan ons terugsturen en dan krijgt u uw geld terug.

Wat moet ik doen als mijn BikeParka scheurt? 

We hopen dat dit niet zal gebeuren – ze is echt heel robuust! Ze is gemaakt van Ripstop om scheuren te voorkomen. Maar een ongeluk zit in een klein hoekje. Mocht het dus een keer gebeuren dat het helemaal verkeerd gaat, dan is uw BikeParka gemakkelijk te repareren met een reparatieset voor tentdoek. Zo’n set is goedkoop, niet moeilijk te gebruiken en bij elke goede campingwinkel verkrijgbaar.

Wordt BikeParka ook in de winkel verkocht?

Ja! BikeParkas worden door heel Europe verkocht en in een aantal speciaal geselecteerde winkels in de VS en Japan.